1. Samboerkontrakt
  2. Generelt om tjeneste for samboere

Hvorfor skal vi lage samboerkontrakt med Justify?

Levende digital kontrakt, kvalitetssikret av advokat

Med Justify får dere en brukervennlig veiviser som vil hjelpe dere hvert steg på veien frem til kontrakten er signert med BankID. Når kontrakten er signert av begge, vil en advokat se gjennom og kvalitetssikre innholdet. Dette vil gi dere en ekstra trygghet på at alt det juridiske er i orden.

Dersom dere senere har behov for å gjøre endringer i samboerkontrakten, kan den enkelt oppdateres og signeres på ny fra Min side.

Opprett en samboerkontrakt her.