Hvorfor trenger jeg et abonnement?

Dine formelle avtaler og dokumenter er ferskvare og må holdes oppdatert etter hvert som det skjer større endringer i ditt liv. Dette kan for eksempel være ved flytting i ny bolig, inngåelse av samboerskap, ekteskap, eller tilskudd av et nytt familiemedlem.

Ved å ha et abonnement, vil du automatisk få beskjed når dine dokumenter bør oppdateres. Endringene gjør du enkelt selv fra Min side. Når du er ferdig, vil en advokat se over og kontrollere at valgene du har gjort er i orden, juridisk sett. Alt vil bli sikkert lagret, slik at du eller dine etterkommere vil ha full tilgang når det trengs.

Hva er inkludert i abonnementet?

  • Sikker lagring av alle dine dokumenter

  • Automatisk varsling ved behov for oppdatering av avtaler

  • Mulighet til å oppdatere avtaler selv fra Min side

  • En advokat som kontrollerer dine valg etter innsending

  • Frakt og returporto for nye dokumenter

  • Veiledning til dine nærmeste når dette blir aktuelt

Hva koster det?

Et 12 måneders abonnement med fri bruk er inkludert i prisen når du kjøper et produkt hos Justify. Deretter er prisen er kr 39/mnd. Abonnementet fornyes med et årlig trekk og løper til det sies opp.

Er det noen bindingstid?

Nei. Abonnementet har ingen bindingstid, og vil belastes med et årlig trekk til det sies opp.

Trenger jeg ett abonnement per produkt?

Nei. Abonnementet dekker sikker lagring og mulighet for å gjøre endringer i alle produkter som du har kjøpt fra Justify.

Hva om jeg ikke ønsker å fortsette med abonnementet?

Det er helt ok dersom du ikke ønsker å fortsette med ditt abonnement. Dersom du sier opp abonnementet, vil du få tilbud om å laste ned en digital kopi av dine dokumenter kostnadsfritt.

Abonnementet er inkludert i 12 måneder og kan sies opp ved utløp av denne perioden.

Dersom du har et digitalt testament eller fremtidsfullmakt som er sikkert lagret hos Justify, må dette tilbakekalles eller sendes i retur til deg før abonnementet kan avsluttes. Dette er for din egen sikkerhet. Instruks om hvordan du tilbakekaller disse dokumentene finner du på Min side.

Dersom du fremdeles ønsker å ha en gyldig fremtidsfullmakt og testament uten et abonnement og sikker lagring, kan du få tilsendt originaldokumentene mot et frakt- og administrasjonsgebyr. Retur av originaldokumenter kan bestilles fra Min side.

Fant du svaret?