BankID
Jeg har glemt mitt BankID passord. Hva gjør jeg?

Har du glemt passordet må du kontakte banken din for å lage et nytt.

Oppdatert over en uke siden

Banken din vil være behjelpelig med å opprette et nytt BankID passord. Dersom din bank er DNB eller Nordea, kan du logge inn i din nettbank for å få nytt foreløpig passord.

Dersom du husker ditt passord men vil bytte, kan du logge inn på Min BankID og sette et nytt passord. Eller du kan starte en pålogging med BankID og velg "Endre passord" i menyen øverst til høyre i BankID-ruta.