For personer over pensjonsalder anbefaler vi at en lege vurderer fullmaktsgivers helsetilstand ved fullmaktens opprettelse.

Dersom du ikke har legeerklæringen for hånd når dokumentene skal returneres for sikker lagring, kan denne lastes opp digitalt fra Min side.

Slik går du frem:

• Logg inn på fremtidsfullmakten på Min side

• Klikk på linken hvor det står "Last opp egne vedlegg"

• Velg filen som inneholder legeerklæringen (dokument eller bilde)

• Velg "Legeerklæring" i spørsmålet om hvilket dokument det er

• Last opp

Filen er nå lagret digitalt sammen med dine andre dokumenter.