Feilmeldinger
Ingen melding på Min side

Har du mottatt en e-post eller SMS om at vi har sendt deg en melding, men det viser ingen melding på Min side?

Oppdatert over en uke siden

Dette kan skyldes at du bruker en utdatert nettleser eller at meldingen blir blokkert av antivirus eller ad-blocker.

Prøv å gå til Meldinger fra en annen nettleser (for eksempel en annen pc/mac, telefon eller nettbrett).

Om du fremdeles ikke ser noen meldinger fra oss, er det fint om du kan ta kontakt på chat eller sende en e-post til support@justify.no slik at vi kan undersøke saken og følge opp.